2017-06-28

Pak Choi


Vår Pac Choi växer och vi hinner inte äta upp allt, några har redan börjat blomma. En av dom tänker jag spara och ta frön från till nästa år.


Pak Choi trivs verkligen i den täckodlade bädden under nät.


Nyskördad pak choi.


Tidigare har vi penslat den med olivolja, kryddat med salt och peppar, sen stekt eller grillat.
Men den här gången när köttfärssåsen var färdig och vi insåg att vi glömt den på bänken, så sköljde vi den och skar den i skivor.
La ner allt både det vita och gröna i köttfärssåsen och lät den sjuda med några minuter, men att den ändå behöll sin krispighet.


Köttfärssås tillagad i gjutjärnsgrytan

Blandmix av sallat

Vi åt den med egen sallat som vi just nu har i massor, kan det bli bättre....

Det blev riktigt gott, det ska vi göra flera gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar